Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης θα χρειαστεί να μείνει ο Άντονι Μουνιέ, ύστερα από τον τραυματισμό του στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Γάλλος επιθετικός χτύπησε δύο φορές στο ίδιο σημείο κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της ομάδας στο Φάληρο.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά ήταν επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σε διεκδίκηση της μπάλας και ένας αντίπαλος τον πάτησε και ένιωσε μία έντονη ενόχληση στον αστράγαλο και δεν σταμάτησε να αγωνίζεται.

Και η άλλη ήταν στο 87’, όταν στη φάση με το δοκάρι του Σισέ, προσπάθησε να διώξει την μπάλα και εκεί το πόδι του χτύπησε στις τάπες του Καμαρά.

Όσον αφορά τον Ματίας Γιόχανσον, ο Σουηδός μπακ έκανε μαγνητική τομογραφία και σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Πρόβλημα, ωστόσο, υπήρξε και με τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος χτύπησε στον ώμο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR