Δύο μικρά κορίτσια έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, το ένα στη θάλασσα και το άλλο σε πισίνα ξενοδοχείου.

Νεκρή ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας 10χρονη που είχε πάει για μπάνιο με τη μητέρα της το απόγευμα της Πέμπτης.

Συγγενικό πρόσωπο επικοινώνησε με το κέντρο Άμεσης Δράσης και στο σημείο έσπευσε δύναμη του Λιμενικού, όπου διαπίστωσε ότι το άτυχο παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και ότι ήταν νεκρό.

Η 10χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Στην Κρήτη ένα οκτάχρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του, ενώ βρισκόταν σε πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή του Φραγκοκάστελου Σφακίων.

Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς λουόμενοι ενώ το μικρό παιδί βρισκόταν στην πισίνα, αντελήφθησαν ότι δεν κινείται.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ όσοι βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων όπου και συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής .

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Πρώτη Σερρών

«Έβρασαν» κεντρική και βόρεια Ελλάδα: Σχεδόν 41 βαθμοί στα Τρίκαλα, Πάνω από 40 σε Γρεβενά και Κιλκίς

Επίθεση με σπαθί σε σχολείο της Σουηδίας: Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο μίας 17χρονης

Κάτω Αχαΐα: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 53χρονος – Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε μεγάλο μέρος της χώρας – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε κατηγορία 3

«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Πάνω από 1,15 εκατ. αιτήσεις – Πότε αναμένεται η κλήρωση

Το Ιράν έδωσε άδεια σε ιρακινά πετρελαιοφόρα να περάσουν από το Ορμούζ

Σε τροχιά καύσωνα η Ελλάδα: Κορυφώνεται το κύμα ζέστης – Πού είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Άγιος Δημήτριος: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 23χρονος κατηγορούμενος που μαχαίρωσε 18χρονο

Τραμπ: «Θεωρώ το Στενό του Ορμούζ αμερικανική επικράτεια»