Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στην έδρα του Πανθρακικού (22/08).

Ο Στάικος Βεργέτης είδε τον Κιτόκο να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και τον Λούι, ένα μέρος της, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Ωστόσο, ο Νίκο Φερνάντες και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και παραμένουν αμφίβολοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα των Αρκάδων τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην επιθετική ανάπτυξη και στο πρέσινγκ. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης (18/08).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»