Με μεθοδικότητα που μπορεί να κοστίσει σε χρόνο θα συνεχίσει τις φετινές μεταγραφές του ο Παναθηναϊκός, όπως εξήγησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση του Γιάννη Κώτσιρα, τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρασε από… κόσκινο περίπου 20 με 25 μέρες προτού ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του από τον Αστέρα Τρίπολης.

«Θα διαρκέσει πολύ η αναμονή για τις μεταγραφές, αφού ο Γιοβάνοβιτς ξεψαχνίζει όλες τις υποθέσεις. Ο Κώτσιρας, για παράδειγμα, είχε πέσει στο τραπέζι 20-25 μέρες πριν, είχε δει τον παίκτη ο προπονητής. Τον είχε περάσει από “κόσκινο” για τον χαρακτήρα του και αν είχε τραυματισμούς και πόσο σοβαροί ήταν αυτοί. Το γεγονός ότι δεν είχε βγει το όνομά του, δεν σημαίνει ότι δεν απασχολούσε. Και αυτό φαίνεται πως θα γίνει και με άλλους παίκτες. Προτιμά να καθυστερήσει μία μεταγραφή από το να γίνει και να είναι αποτυχημένη. Κοιτάει παίκτες, βλέπει τα βιογραφικά τους, πώς έπαιζαν και σε ποιες θέσεις στις ομάδες τους και στη συνέχεια με δικούς του ανθρώπους ολοκληρώνει το προφίλ του σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Έχει κόψει παίκτες για χαρακτήρα», ανέφερε αρχικά.

«Φέτος οι μεταγραφές θα έχουν διάρκεια. Θεωρώ ότι μέχρι να φύγει η ομάδα για την Ολλανδία στις 18/7, θα έχουν γίνει άλλες δύο προσθήκες. Του στόπερ και του αμυντικού χαφ. Είναι προτεραιότητες γιατί δεν υπάρχουν παίκτες στην άμυνα, πέραν του Βέλεθ και του Πούγγουρα, και να μπορέσει να δουλέψει στην προετοιμασία.

Ο Κουρμπέλης με τον Αλεξανδρόπουλο είναι τα βασικά του χαφ, ο Γιοβάνοβιτς έχει τη διαβεβαίωση ότι θα είναι έτοιμος και δεν θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, και ψάχνεται περισσότερο σε αυτή τη θέση. Ψάχνει ένα εξάρι, δυνατός στα μαρκαρίσματά του, να κλέβει μπάλες και να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι
», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός - Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για νίκη με Ολυμπιακό, έστω κι αν μπορεί να μη τη χρειαστεί τελικά»

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, άδεια από Αλμέιδα το Πάσχα

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα-Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ευκαιρία για δουλειά με φόντο τον «τελικό» με Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ

Το πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Με αυτοπεποίθηση για τον τίτλο η ΑΕΚ παρά τη χαμένη ευκαιρία