Χωρίς τις υπηρεσίες του Γιαν Βερτόνχεν θα πρέπει να υπολογίζει για τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαρτίου ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο έμπειρος στόπερ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο στο ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και οι φόβοι για μακροχρόνια απουσία υπήρχαν εξ αρχής.

Με δηλώσεις του λοιπόν, ο προπονητής των «σπιρουνιών», φρόντισε να εκτιμήσει ότι ο Βέλγος θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες.

«Ίσως ο τραυματισμός να κρατήσει εκτός τον Γιάν για τους επόμενους δύο μήνες. Ποτέ δεν ξέρεις για τους τραυματισμούς και πως αντιδρά το πόδι. Κάποιες φορές είναι νωρίς, κάποιες αργά, τα σώματα είναι διαφορετικά. Στο μυαλό μου όμως είναι δύο μήνες», σημείωσε ο Αργεντινός κόουτς.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ξέρανε» την Μπρέντφορντ και ελπίζει για Ευρώπη η Έβερτον - Καθάρισε την Μπέρνλι η Μπράιτον

Από την ένταση στην απογοήτευση: Το παιχνίδι των συναισθημάτων του Αρτέτα κόντρα στην Μπόρνμουθ

Φινάλε για γερά νεύρα στην Premier League: Το πρόγραμμα Άρσεναλ και Σίτι που θα κρίνει τον τίτλο!

Κατηφορίζει η Άρσεναλ: Ήττα από την Μπόρνμουθ, χαμόγελα για Σίτι και... φωτιά στην κορυφή!

ESPN: «Σε αδιέξοδο ο Εντού με τον όμιλο Μαρινάκη»

Ο Μαυροπάνος που λατρεύουν στη Γουέστ Χαμ, άνοιξε βιβλίο… 19 χρόνων για την Ελλάδα στην Premier League!

Ο Μαυροπάνος καθάρισε τη Γουλβς και η Γουέστ Χαμ στέλνει την Τότεναμ στην επικίνδυνη ζώνη

Βρήκε δίχτυα ο Μαυροπάνος και άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς!

Θέλει να «δέσει» τον Αρτέτα με πολυετές συμβόλαιο η Άρσεναλ

Στον Γκονζάλο Γκαρθία εστιάζει η Νιούκαστλ για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή