Ο ομογενής μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για αποκατάσταση, ενώ ο Σέρβος συνέχισε το δικό του ατομικό, ώστε να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις των Μυτιληνιών.

Η πρωινή προπόνηση στους Λάμπου Μύλους περιελάμβανε για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στους Βοιωτούς πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο χαμηλής έντασης, διατατικές ασκήσεις, ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και ποδοβόλεϊ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν σε τελειώματα φάσεων σε τρεις εστίες και δίτερμα προσανατολισμένο σε τακτικά κομμάτια της ομάδας.

Μετά την προπόνηση της Τρίτης, ο Θαλής Θεοδωρίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»