Γείτονες και... συνένοχοι σε ρευματοκλοπή ήταν δυο κάτοικοι της Βιομηχανικής Περιοχής Πρέβεζας, οι οποίοι είχαν στήσει ολόκληρες αυτοσχέδιες εγκαταστάσεις για να τροφοδοτούν παράνομα τα σπίτια τους με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς να πληρώνουν δεκάρα στην Δ.Ε.Η.!

Οι τεχνικοί ενός συνεργείου του τοπικού Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που διαπίστωσαν ότι τα συγκεκριμένα σπίτια, αν και κατοικημένα, είχαν μηδενική κατανάλωση ρεύματος, ζήτησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να τους συνοδεύσουν για να κάνουν έλεγχο. Όταν έφτασαν στα σπίτια, διαπίστωσαν ότι οι ένοικοι είχαν παρέμβει στο δίκτυο παροχής με αυτοσχέδιους μηχανισμούς και καλώδια για να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι ιδιοκτήτες των δυο σπιτιών ηλικίας 50 και 52 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. Παράλληλα, θα κληθούν να καταβάλλουν το αντίτιμο για όλες τις κιλοβατώρες που κατανάλωσαν στο διάστημα της κλοπής.

πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες

Κόντρα Γεωργιάδη-Δούκα στον ΣΚΑΪ: «Απαράδεκτο το rave party πάνω στην εκκλησία» - «Όταν τσικνίζουμε, είναι εντάξει;»

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Κεραμεικό

700.000 ευρώ για ένα δίσκο των Beatles – Βινύλια που πωλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές

Συλλήψεις σε καφετέριες της Σητείας για τηλεοπτική πειρατεία - Πρόστιμα έως 3.000 ευρώ