Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή έχει φτάσει την κορύφωσή της στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του ένα ξεκάθαρο πλάνο για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε ό,τι αφορά τη διάταξή της στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο όχι ακόμη και στα πρόσωπα.

Τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις στο βασικό σχήμα. Αμπέντ, Ατζαγκούν και Καρέλης μάχονται γι’ αυτές και οι… κερδισμένοι θα βγουν στις λεπτομέρειες. Αν δεν επιλεγεί ο τρίτος, οι «πράσινοι» θα πάνε σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα με ενισχυμένο κέντρο που θα φέρνει σε 4-4-1-1. Αντίθετα, εφόσον ο Καρέλης πάρει θέση στην ενδεκάδα, η διάταξη θα είναι πιο επιθετική με τον ίδιο να κινείται πιο κοντά στον Μπεργκ.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν «ρεζερβέ». Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, ο Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί και ο Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, οι Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ θα είναι στόπερ, «κόφτης» θα είναι ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα εκ δεξιών και Πράνιτς εξ αριστερών, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Μπεργκ.

Ο Μέντες που χθες προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα σε φουλ ρυθμούς μοιάζει απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Μπαϊράμι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!