Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από την Τουρκία για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού.

Νεότερο δημοσίευμα αναφέρεται σε ένα από τα ύποπτα ματς προς χειραγώγηση, το οποίο αφορά την περασμένη σεζόν. Πρόκειται για το Κασίμπασα-Σάμσουνσπορ που έληξε με σκορ 1-4.

Στο εν λόγω παιχνίδι έγινε το… έλα να δεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 19ο λεπτό, αλλά το πέναλτι αλά… Πανένκα του Εντσάμ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οκτώ λεπτά αργότερα, η Σάμσουνσπορ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, αλλά η κατάληξη ήταν η ίδια. Με τον Εντσάμ να αστοχεί από την άσπρη βούλα, σουτάροντας ψηλά άουτ.

Οι γηπεδούχοι τιμώρησαν την «αστοχία» των φιλοξενούμενων, αφού στο 31’ προηγήθηκαν με κοντινή κεφαλιά του αμαρκάριστου Αϊτάτς Καρά για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο όλα ήρθαν… τούμπα και μάλιστα το σκορ ξεχείλωσε. Η αρχή έγινε στο 68’ με το σουτ του Χολς για το 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αϊντογκτσού υπέγραψε την ανατροπή.

Ο Χολς σκόραρε ξανά για να κλειδώσει το τρίποντο για την ομάδα του στο 80’, ενώ ο Φαΐτ έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ πρωταθλητή του αιώνα»: Φόρεσαν μπλουζάκι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι παίκτες της Μπεσίκτας

Τρελαίνει κόσμο ο Γιαννιώτης: Σκόραρε με εκτέλεση από τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη!

Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα ο προπονητής της U21 της Τουρκίας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο

«Θα χρειάζομαι βοήθεια στην τουαλέτα και στο... Playstation»: Η εξομολόγηση του Λανγκ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Γαλατάσαραϊ: Περνάει την πόρτα τη χειρουργείου ο Οσιμέν

Κινείται για τον Λαμίν Καμαρά η Φενέρμπαχτσε

«Η Γαλατάσαραϊ κινείται δυναμικά για τον Μπερνάρντο Σίλβα»

Πρόταση της Μπεσίκτας σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μπαγιντίρ

Τερματοφύλακας πέτυχε… γλάρο με βολέ και συμπαίκτης του τον έσωσε με ΚΑΡΠΑ!

Στραβοπάτησε κόντρα στην Κασίμπασα του Γιαννιώτη η Φενέρμπαχτσε: Τρέλα με δύο γκολ και αποβολή στις καθυστερήσεις