Η ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ, με το οποίο επιρρίπτει ευθύνες στην ΑΕΚ για τις καθυστερήσεις στο θέμα του γηπέδου αναφέροντας πως περιμένει κάποιες θέσεις της επί συγκεκριμένων ζητημάτων εδώ και μήνες, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των «κιτρινόμαυρων».

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει», ήταν το πρώτο ανεπίσημο σχόλιο της «Ένωσης», ενώ αναμένεται κι επίσημη απάντηση.

Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το ενημερώθηκε για την ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ, επικοινώνησε με τους συνεργάτες του που «τρέχουν» το θέμα του γηπέδου και θα υπάρξει επίσημη θέση, που θα απαντά στον Πάνο Σκουρλέτη και παράλληλα θα ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.