Ο Σοτζέι Μασούντ παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι υπάρχει όντως ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του, αλλά πλέον οι «πράσινοι» είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που ο παίκτης και ο μάνατζερ του χειρίζονται την υπόθεση.

Στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι ο παίκτης κάνει παζάρια και κρατάει όλες τις πόρτες ανοικτές ώστε να πετύχει μια πιο συμφέρουσα συμφωνία για τον ίδιο, κάτι που δεν αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Αυτό που θεωρούν οι «πράσινοι» είναι ότι ο Ιρανός θα έπρεπε να είχε χειριστεί διαφορετικά την υπόθεση και όχι να μπει σε άτυπο πλειστηριασμό που ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει.

Η περίπτωση του Μασούντ δεν ναυαγεί τελείως, αλλά το σίγουρο είναι ότι χαμηλώνει αρκετά, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να εξετάζει άλλες περιπτώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Στο κόκκινο η πίεση για Λίσι – Το ντέρμπι με τον Ηρακλή και η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»