Διέψευσε όλα τα προγνωστικά και έπαιξε στο πρώτο ματς. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αυτή τη φορά.

Ο Ντιέγκο Κόστα αποχώρησε τραυματίας, λίγο πριν το μισάωρο, από το πρώτο ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για τους «8» του Champions League και απ΄ό,τι φαίνεται πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Για το λόγο αυτό το ιατρικό επιτελείο των «ροχιμπλάνκος» του έχει ετοιμάσει ήδη πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν πρόκειται να τον έχει στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (5/4) με την Βιγιαρεάλ για την Primera Division.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»