Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ στον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16. Ο Γιόνας Ματσιούλις υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης και εκτός σοβαρού απροόπτου ο Λιθουανός πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τη «βασίλισσα».

Ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει και στον Μορίς Εντούρ, καθώς ο Σενεγαλέζος σέντερ έχει ενοχλήσεις στο σημείο που υπέστη κάταγμα κόπωσης όσο αγωνιζόταν στους Μάβερικς.

Η «βασίλισσα» έχει ακόμη ανενεργό τον Αουγκούστο Λίμα, με τον Βραζιλιάνο σέντερ (που αποκτήθηκε από τη Μούρθια) να αποκτά δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο του Top 16.

Υπενθυμίζεται πως στα πιτς παραμένει για τη Ρεάλ ο Ρούντι Φερνάντεθ, καθώς μετά την επέμβαση που έκανε στη μέση αναμένεται να επιστρέψει Φλεβάρτη ή Μάρτη στη δράση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague