Τι κι’ αν ο αγγλικός σύλλογος προσπάθησε να αποκτήσει τον Γάλλο μέσο, Μαξίμ Γκοναλόν, από τη Ρόμα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δεν θέλει να αφήσει την «αιώνια πόλη» για να παίξει με τη φανέλα των «γλάρων».

Με βάσει το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας «le10sport.com», η Μπράιτον έκανε νύξη στους «τζιαλορόσι» για τον Γκοναλόνς, όμως ο τελευταίος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας.

Αυτό το παραδέχτηκε και ο μάνατζερ του 28χρονου, που τόνισε ότι ο αθλητής του δύσκολα θα φύγει πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έμφραγμα at the buzzer για τη Γιουνάιτεντ, παρέμεινε αήττητη η Έβερτον!

Βασικός ο Τζόλης στο λονδρέζικο ντέρμπι: Οι ενδεκάδες στο Άρσεναλ-Τσέλσι

Ατζούν για Τζολάκη: «Τον είχα βάλει στο μάτι από την ημέρα που έπιασε τα τρία πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε»

Επιστροφή στην Αγγλία για τον Βάρντι, υπέγραψε στην Μπέρνλι!

Χάαλαντ: «Είμαστε σε φάση ανακατασκευής ακόμη - Φανταστικές οι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν»

«Η Λίβερπουλ δεν παρατάει την περίπτωση του Σαρ και θα επανέλθει τον Ιανουάριο»

Συνεχίζει να μαγεύει την Premier League: Τρίτο σερί «Player of the Match» για τον Τζολάκη!

Ο Τζολάκης κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του, η Χαλ πήρε τον βαθμό και η Βίλα συνεχίζει να απογοητεύει

Έγραψε αρνητικό ρεκόρ 53 ετών η Τότεναμ στην Premier League!

Αγχώθηκε αλλά έκανε το 3Χ3 με Χάαλαντ η Σίτι - Ισοπαλία για την Μπράιτον του Κωστούλα, ούτε τώρα γκολ η Τότεναμ!