Στην πρώτη προπόνηση της Βόλφσμπουργκ, η οποία είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος είναι γνωστό πως απασχολεί τον ΠΑΟΚ, όμως η Bild πως η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη δεν είναι αρκετά πιθανή.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως τα χρήματα που απαιτούνται για την μεταγραφή σε συνδυασμό με το συμβόλαιο του διεθνούς άσου θεωρούνται υπερβολικά από την ελληνική ομάδα.

Οι «Λύκοι» φέρονται να αξιώνουν 2,5 εκατ. ευρώ για την πώληση του Βιεϊρίνια, ενώ αρκετά υψηλό (μαζί με την Εφορία) είναι και τα χρήματα που πρέπει να πάρει ο παίκτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Με επτά αλλαγές η ενδεκάδα με Καλαμάτα

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.