α πρώτη φορά στην καριέρα του βιώνει τόσα προβλήματα σε εξωαγωνιστικό επίπεδο παραδέχθηκε ο Χρήστος Δώνης, στο περιθώριο της βράβευσής του ως ο καλύτερος παίκτης της 28ης αγωνιστικής της Super League.

O χαφ που αγωνίζεται στον Ηρακλή ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στα θέματα που αντιμετωπίζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και παράλληλα αφιέρωσε την τιμητική διάκριση στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι δικαιώνεται όλη αυτή η προσπάθεια που κάνω φέτος, προσωπικά θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που με πίστεψαν από την αρχή και σε όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια. Χωρίς αυτά τα παιδιά, δεν θα το είχα αυτό το βραβείο στα χέρια μου. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για την παραμονή: «Αυτή τη στιγμή έχουμε το πάνω χέρι εμείς, η παραμονή εξαρτάται μόνο από εμάς, αν κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια, θεωρώ τότε πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία.

Για το γεγονός πως δεν θα παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό λόγω καρτών: «Ήθελα να αγωνιστώ, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Για τα προβλήματα: «Εντάξει είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε όλοι. Έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα προβλήματα όμως έξω από τα αποδυτήρια. Αυτή τη στγμή έχουμε μεγάλο κίνητρο, μένουν δυο παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα πάρουμε».

Για το αν έχει συναντήσει στην καριέρα του ξανά τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα: «Προσωπικά όχι. Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά όχι αγωνιστικά γιατί έχουμε πολλά παιδιά με ταλέντο. Διοικητικά όμως είναι πάρα πολλά…».

Την βράβευση στον Χρήστο Δώνη έκανε ο προπονητής της Κ20 του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»