«Είναι ένας προπονητής με θάρρος»: Ο Γιώργος Δώνης έπλεξε το εγκώμιο του Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην απόφαση του Πορτογάλου συναδέλφου του να χρησιμοποιεί αρκετούς Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο τον εαυτό του. Έχει δημιουργήσει μια άνεση στην ομάδα με τα πολλά πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε αναφερόμενος για το πόστο του προπονητή στους ερυθρόλευκους και ειδικότερα τον Πάουλο Μπέντο.

«Ο συγκεκριμένος προπονητής έχει θάρρος. Αν δούμε τα προηγούμενα χρόνια είχε δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους προπονητές αλλά δεν το είχαν κάνει», τόνισε.

Εκτός του Μπέντο ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Ο Μαρίνος έχει την εμπειρία της ομάδας, ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ικανότατος προπονητής, χωρίς να κατηγορώ τον προηγούμενο, επειδή θεωρώ ότι οι καταστάσεις δημιουργούνται από τις συνθήκες που υπάρχουν», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Γι’ αυτό αποθεώνονται στη Σερβία οι Νίκολιτς και Γιόβιτς - Τι ισχύει με τα εισιτήρια για Σαχτάρ»

Νίκολιτς: «Μισώ να χάνω - Όταν κατάλαβα ότι δεν θα γίνω κορυφαίος παίκτης, αποφάσισα να γίνω κορυφαίος προπονητής»

Νικολακόπουλος: «Ο Φουστέρ τώρα στο Ρέντη»

Δεσύλλας: «Ο Γιάγκουσιτς θα είναι πολύτιμος μέσα στη σεζόν, όπως συνέβη στο ξεκίνημά της»

ΑΕΚ: Δοκιμαστικά της Ακαδημίας σε έξι επαρχιακές πόλεις

Κετσετζόγλου: «Πολύ νωρίς για να κριθούν μεταγραφές - Τα δεδομένα για Κάιρινεν και Ζουμπκόφ»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πιστεύει πολύ στον Γιάγκουσιτς και θα συνεχίζει να στηρίζει την επένδυσή του»

Τσορμπατζόγλου: «Άρχισαν οι επαφές για ανανεώσεις-Προτεραιότητα Ζίβκοβιτς και Μιχαηλίδης»

Σταματέλος: «Επιστρέφει ο Φουστέρ, από τους πιο αγαπητούς παίκτες στον Ολυμπιακό»

Ράτσιτς: «Εντυπωσιακό πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί του Άρη»