Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός σήμερα στο Ηράκλειο και τα οποία οδήγησαν στην ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Παράλληλα, ο 49χρονος τεχνικός εξέφρασε την πίστη του ότι το «τριφύλλι» θα πετύχει στο τέλος της χρονιάς τον στόχο που έχει θέσει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκ νέου στην εξέλιξη που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης:

Για το αν περίμενε τον ΟΦΗ έτσι: «Περιμένω όλα τα παιχνίδια πολύ δύσκολα και περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και θα έμπαινε για μια μάχη και να πάρει αποτέλεσμα. Περιμέναμε το παιχνίδι πολύ δυνατό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το δεύτερο. Βγάλαμε συνεργασίες και φάσεις, αλλά σε λεπτομέρειες δεχθήκαμε δύο τέρματα που δεν είχαμε συνοχή και σταθερότητα. Και αυτός ήταν ο λόγος που χάναμε με 2-1.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό, δεν είχαμε ηρεμία να λειτουργήσουμε την μπάλα. Μετά το 3-1 ήταν το χειρότερο σημείο μας σε όλο το πρωτάθλημα. 30 λεπτά δεν είχαμε συνοχή, χάναμε την μπάλα εύκολα και περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι. Το χειρότερο τριαντάλεπτο της χρονιάς».

Για το πρέσινγκ του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ προσπάθησε, αλλά εμείς στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε συνεργασίες. Αν δούμε τα γκολ ήταν και τα δύο από λάθη μας. Περιμέναμε αυτό το κομμάτι».

Για το αν επηρεάσει την ομάδα αυτή η ήττα: «Εγώ δεν φοβάμαι, ούτε η ομάδα γιατί σε μια ολόκληρη σεζόν θα υπάρχουν παιχνίδια καλά, μέτρια και άσχημα. Κάθε ματς σου δίνει συμπεράσματα και για εμάς ακόμα και όταν μας συμβαίνουν άσχημα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με πειθαρχία στο πλάνο μας κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος της σεζόν θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το διοικητικό: «Το σημαντικό για εμάς είναι η εξέλιξη της ομάδας. Θα συνεχίσουμε πιστά σε αυτό το πλάνο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

Τσακίρης: «Η νοοτροπία του Αλμέιδα δεν ''συζητά'' κάτι άλλο από νίκη με τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα τα λεφτά πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»