Δώρα ζωής από 29χρονο με αναπηρία έλαβαν τρεις ασθενείς που περίμεναν για μεταμόσχευση νεφρού, παγκρέατος, ήπατος και καρδιάς .

Ο άτυχος 29χρονος απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε μία διπλή μεταμόσχευση που πραγματοποιήθηκε χτες στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης γυναίκα νεαρής ηλικίας έλαβε πάγκρεας και τον νεφρό του 29χρονου.

Το ήπαρ μεταμοσχεύθηκε σε 30χρονο στο Λαϊκό νοσοκομείο και η καρδιά σε ασθενή στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Οι κερατοειδείς του 29χρονου θα χαρίσουν την όραση σε ασθενείς στους οποίους θα μεταμοσχευτούν στο Παπαγεωργίου και στο ΑΧΕΠΑ.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς