Μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων, ο Τζέρεμι Έβανς ήρθε στον Παναθηναϊκό και σε δηλώσεις που παραχώρησε στο paobc.gr, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

«Αισθάνομαι υπέροχα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ με μεγάλη ιστορία, όπως είναι ο Παναθηναϊκός», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ και εξήγησε πως: «Έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό από τη θητεία μου στην Euroleague. Αποτελούσε πάντα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μια σκληρή ομάδα. Στην Αθήνα οι φίλαθλοί του ήταν πάντα εκεί και γέμιζαν το γήπεδο δίνοντας ώθηση στον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που πλέον θα τους έχω μαζί μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα και να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας».

Σχετικά με την ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τους στόχους της και και τον Δημήτρη Πρίφτη σχολίασε πως: «Μίλησα με τον κόουτς Πρίφτη και μου εξήγησε το τι θέλει από εμένα. Γνωρίζω καλά τον κόουτς, έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε. Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει κάποιους αθλητές που δεν έχουν εμπειρία από την Euroleague. Αυτό όμως δεν έχει μεγάλη σημασία. Είναι καλοί παίκτες και ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις εδώ, το γνωρίζω πολύ καλά. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να μπούμε στα πλέι οφ της Euroleague διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό».

Όσο για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από εκείνον; «Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Αισιοδοξώ πως με την στήριξη των φιλάθλων μας θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»