Εντός της ημέρας αναμένεται να λυθεί η συνεργασία του Λουίτζι Τσέναμο με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια ο Ιταλός τερματοφύλακας θα υπογράψει στη Skoda Ξάνθη.

Εδώ και καιρός οι Ακρίτες έχουν συμφωνήσει με τον έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τον διάδοχο του Δημήτρη Κυριακίδη που θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Παράλληλα, στη διοίκηση βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων στις προτάσεις που έχουν καταθέσει στους Κριστιάν Ομπόντο και Τάσο Παπάζογλου. Και οι δύο παίκτες, όμως, φέρονται να ψάχνουν καλύτερες προτάσεις και ίσως καθυστερήσουν να απαντήσουν στην ακριτική ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Πέθανε ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π Δημήτρης Γούναρης

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα εισιτήρια στη Λιβαδειά

Μάριους: «Ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίζει στον Ολυμπιακό - Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Μπλόκο από τον Βρούτση για τη μετακίνηση φίλων του Ηρακλή στο «Κλ. Βικελίδης»

TAGS: Ξάνθη