Ο Αβί Εβέν δεν θέλησε να μιλήσει και πολύ για μπάσκετ μετά τη νίκη της Μακάμπι επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, λόγω των θυμάτων από την επίθεση στο Ισραήλ, τόνισε πως νίκησαν μια σκληρή ομάδα, την οποία και κράτησαν σε χαμηλό σκοράρισμα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ θεωρεί πως έπαιξαν καλό μπάσκετ κατά διαστήματα.

Αναλυτικά: «Είναι μια δύσκολη βραδιά μετά την επίθεση στο Ισραήλ. Είναι δύσκολο για εμένα να μιλήσω τώρα για μπάσκετ. Όλοι στη Μακάμπι σκεφτόμαστε τα θύματα.

Όσο για το μπάσκετ, αρχικά, παίξαμε με μια σκληρή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα. Είμαι χαρούμενος που τους κρατήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο σε χαμηλό σκορ. Βρήκαμε εύκολα λέι απ και παίξαμε καλό μπάσκετ σε κάποιες στιγμές. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε: «Πρέπει να καθαρίζουμε πιο εύκολα αυτά τα ματς, να βάλουμε περισσότερη ενέργεια»

Λύγισε τη σκληρά μαχόμενη Αρμάνι ο Παναθηναϊκός και παραμένει κορυφή: Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

Χουάντσο: «Κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι σημαντικός - Ο Ναν είναι MVP»

Ναν: «Για αυτές τις στιγμές του παιχνιδιού ζω, χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά ως ομάδα»

Ομπράντοβιτς για την ενίσχυση στο «5»: «Εμπιστεύομαι την ομάδα που έχω - Όλοι έχουν άποψη, εγώ έχω τη δική μου»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την αγχωτική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι

Ποέτα: «Είμαι περήφανος, αλλά πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε»

«Στο τέλος μίλησαν οι προσωπικότητες για τον Παναθηναϊκό»: Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens

Έκανε ό,τι ήθελε και «καθάρισε» την Μπασκόνια η Ρεάλ

Λεσόρ: «Είμαστε τυχεροί που γύρισε ο Ναν, είναι αυτός που μπορεί να πάρει τη μεγάλη φάση»