Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται εδώ και ημέρες η Έβερτον, ώστε να συμπληρώσει την τριάδα των κίπερ, μετά τη λήξη του δανεισμού του Ρόμπιν Όλσεν από τη Ρόμα.

Το προηγούμενο διάστημα, τα «ζαχαρωτά» ακούστηκαν σε μεταγραφικά σενάρια για τον Σαλβατόρε Σιρίγκου, υπόθεση η οποία χάθηκε, αφού ο Ιταλός πορτιέρε υπέγραψε τελικώς στην Τζένοα.

Σημερινά βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο, πως η Έβερτον εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ασμίρ Μπέγκοβιτς της Μπόρνμουθ, θέλοντας να τον αποκτήσει ως ελεύθερος παρά το γεγονός πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Μάλιστα, οι συζητήσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ στον 34χρονο Βόσνιο έχει προταθεί συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!