Mε κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Έβερτον τα δημοσιεύματα και τα ποσταρίσματα στα social media που ανέφεραν πως ο Φάμπιαν Ντελφ είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας που έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί με τις υποψίες για παιδοφιλία!

«Είναι αθώος και τον υπέδειξαν αρκετοί διότι ο σύλλογος αποφάσισε να μην κατονομάσει τον άλλον ποδοσφαιριστή, με διάφορα Μέσα και ιστοσελίδες να διαδίδουν ψευδείς φήμες», ανέφερε ένα μέλος της διοίκησης της στη «Sun».

H φημολογία πως ο Ντελφ ήταν ο ποδοσφαιριστής που κατηγορούνταν και συνελήφθη για παιδοφιλία προέκυψε καθώς είναι 31 ετών, όπως ανέφερε το αρχικό δημοσίευμα της «Mirror» για τον εν λόγω παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!