«Μια ανάσα» από την Έβερτον βρίσκεται ο μέχρι πρότινος κεντρικός αμυντικός της Μπέρνλι, Τζέιμς Ταρκόφσκι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Athletic»!

Ο 29χρονος μένει ελεύθερος από τους «Clarets» στις 30 Ιουνίου και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Championship, ήταν δεδομένο πως θα αποχωρήσει.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ταρκόφσκι βρίσκεται ήδη στο Λίβερπουλ για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την Έβερτον!

Έτσι, θα πει «αντίο» στην Μπέρνλι μετά από έξι χρόνια, στα οποία «μέτρησε» 219 εμφανίσεις, με τις 35 από αυτές να είναι στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»