Παρελθόν με κάθε επισημότητα αποτελεί από την Έβερτον ο Φρανκ Λάμπαρντ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος!

Ωστόσο ο Άγγλος τεχνικός, δεν είναι ο μοναδικός που αποχωρεί από τα «ζαχαρωτά» αφού μαζί του αποχωρούν και τέσσερα μέλη από το τεχνικό τιμ, εκτός από τον προπονητή τερματοφυλάκων Άλαν Κέλι που θα παραμείνει στο πόστο του.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση η διοίκηση της Έβερτον τονίζει ότι χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει μέχρι νεωτέρας ο άλλοτε αριστερός μπακ και αρχηγός της ομάδας Λέιτον Μπέινς ο οποίος θα έχει στο πλευρό του έναν άλλον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου, τον Μάικλ Τέιτ.

Η ανακοίνωση κλείνει, με μια αναφορά στο όνομα του Φρανκ Λάμπαρντ κατά την οποία γίνεται γνωστό ότι ο Άγγλος προπονητής αποχώρησε εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων αφού σε έναν χρόνο μέτρησε μόλις τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»