Το πρωί, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν βάρη και το απόγευμα προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του «PAOK Sports Arena», με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δίνει έμφαση στην τακτική.

Εκτός προπόνησης έμειναν για προληπτικούς λόγους ο Πετεγουέι, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν στο πέλμα, και ο Κατσίβελης, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν στη μέση.

Οι δύο παίκτες, όμως, θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Χαλκίδα για τα δύο φιλικά με την Κύμη. Ο μόνος παίκτης που δεν θα ταξιδέψει είναι ο Καραμανώλης, ο οποίος ακολούθησε ξανά ατομικό.

Έτσι, την αποστολή του «Δικεφάλου» την αποτελούν οι: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones.

Η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για την πρωτεύουσα της Εύβοιας το πρωί της Παρασκευής. Το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 της ίδιας μέρας κεκλεισμένων των θυρών. Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 του Σαββάτου στο Αλιβέρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.