Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 46χρονος Δανός πολίτης που συνελήφθη στους Κήπους Έβρου, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος της Γαλλίας, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διώκεται για συμμετοχή σε οργανωμένη συμμορία, απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Ο καταζητούμενος επιχείρησε το βράδυ της Παρασκευής να περάσει με όχημα στο τουρκικό έδαφος, αλλά κατά τον διαβατηριακό έλεγχο από αστυνομικούς των Κήπων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εις βάρος του το ευρωπαϊκό ένταλμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι πράξεις που του αποδίδονται τελέστηκαν την περίοδο 2012-13. Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελία Εφετών Θράκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Γαλλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέντε Έλληνες πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά AI – Καραμπίνης (Endeavor): «Μας έχουν αφήσει άφωνους»

Πυροβολισμοί κοντά σε πανεπιστημιούπολη στη Φλόριντα – 12 τραυματίες, ανάμεσά τους έξι ανήλικοι

Προαστιακός και ΗΣΑΠ: Αλλάζουν όψη δεκάδες σταθμοί – Πού γίνονται έργα και τι προβλέπεται

Εξάρχεια: Επεισόδια με φωτιές σε κάδους και πέτρες κατά πυροσβεστών – Επέμβαση της αστυνομίας και δύο συλλήψεις

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Ζακύνθου

Εκλογές στη Βραζιλία: Οριακή νίκη για Μπολσονάρου με 50,5% έναντι του Λούλα δίνουν τα προγνωστικά

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική

Γερμανία: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα οδηγήθηκε ο ύποπτος για τον εμπρησμό στη «Φωλιά του Αετού», του Χίτλερ

Εξάρχεια: Διακοπή κυκλοφορίας σε Ιπποκράτους και Σόλωνος λόγω ελέγχου για ύποπτη βαλίτσα

Γαλλία: Ξεκίνησε η κεντρική πορεία στο Παρίσι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Δακρυγόνα και κανόνια νερού σε διαδηλωτές