Λίγο έλειψε να ανάψουν τα «αίματα» στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρ, όταν μια αψυχολόγητη ενέργεια του Νικ Καλάθη τρία λεπτά πριν το φινάλε του ματς, κόντεψε να... τινάξει το ματς στον αέρα!

Συγκεκριμένα, μετά από ένα παλικαρίσιο ριμπάουντ του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Έλληνας γκαρντ ήρθε με δύναμη πάνω του χτυπώντας τον με τον αγκώνα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χρεωθεί με αντιαθλητικό φάουλ.

Μάλιστα, ο Καλάθης αμέσως μετά πήγε πάνω από τον Παπαπέτρου και κάτι του είπε, με αποτέλεσμα να «αγριέψουν» λίγο τα πράγματα προτού επέμβουν οι ψυχραιμότεροι!



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνει αντίδραση η Φενέρ

Μιλουτίνοφ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, ήμασταν εξουθενωμένοι - Σημαντικό που κάναμε τη δουλειά»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια

Γκαλμπιάτι: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα»

Ντόρσει: «Μετρά η νίκη, ήμασταν κουρασμένοι»

Πέρασε από Παρίσι κι ανεβαίνει η Παρτίζαν

Μπαρτζώκας: «Υπήρχε τρελός εκνευρισμός απ' όλους - Ανθρώπινος ο εφησυχασμός, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες»

«Έκανε αυτό που μετράει και τώρα Βαλένθια για την 4άδα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια

Βεζένκοφ: «Χαλαρώσαμε υπερβολικά και πάει χαμένη η δουλειά μας»

Μπαρτζώκας: «Ήταν ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια στη σεζόν - Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, ενδεχομένως εξαντλημένοι»