Όπως διαβάσατε πριν από λίγο, περισσότεροι από 100 οπαδοί της ΑΕΚ μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας και περίμεναν την άφιξη της αποστολής από την Βοιωτία, όπου γνώρισε βαριά ήττα.

Το πούλμαν έφτασε λίγο πριν της 00.00 και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Η δυσαρέσκεια ήταν έντονη στα πρόσωπα των οπαδών και κατά την αποβίβαση ξέσπασε επεισόδιο.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Τσακίρης, στο στόχαστρο βρέθηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ ο οποίος είχε ειρωνική στάση και η κατάσταση ξέφυγε καθώς μερίδα του κόσμου του επιτέθηκε φραστικά. Μάλιστα, εκείνος φρόντισε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά και απαντώντας ανάμεσα στα «γαλλικά» που άκουσε είπε: «Να πείτε στον Μελισσανίδη να κάνει μεταγραφές!» Ευτυχώς μετά από λίγο οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Εκτός από τον Αλγερινό, τα άκουσαν όλοι οι παίκτες και ιδιαίτερα ο Πέτρος Μάνταλος, δημιουργήθηκαν αρκετά πηγαδάκια ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και οπαδούς ενώ δεν έλειψαν τα γνωστά σε τέτοιες περιπτώσεις συνθήματα «Όποιος δεν μπορεί...» και «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.