Συνεχίζεται ο… «πόλεμος» για την ΕΟΚ. Σήμερα εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η υπόθεση διορισμού των μελών της προσωρινής διοίκησης.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλων των πλευρών, από εκείνη του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Άγγελου Παπανικολάου (που είναι σε μια άτυπη συμμαχία), μέχρι εκείνη του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα (που επιζητούν την αλλαγή της διοίκησης ώστε να γίνουν άμεσα οι εκλογές).

Για πάνω από τρεις ώρες υπήρξαν καταθέσεις μαρτύρων, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα, καθώς οι εκπρόσωποι Λιόλιου και Φασούλα υποστήριξαν πως η προσωρινή διοίκηση δεν σκοπεύει να κάνει εκλογές στις 30 Μαΐου γιατί θέλει να παρατείνει τη θητεία του, ενώ η «απέναντι» πλευρά ανέφερε πως ένας παράγοντας του μπάσκετ με τέτοια ιστορία δεν έχει να κερδίσει τίποτα παραμένοντας για λίγες ακόμη μέρες στη θέση του.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε γνωστό σε όλες τις πλευρές πως η απόφασή του θα ανακοινωθεί στις 24 Μαΐου, δηλαδή έξι μέρες πριν την ημερομηνία στην οποία έχουν οριστεί οι εκλογές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι