Ένταση σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον προφήτη Ηλία Ηλιούπολης με διαδηλωτές και πιστούς να έρχονται στα χέρια κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά του αυθαιρέτου κτίσματος γύρω από το ιστορικό εκκλησάκι.

Σύμφωνα τις πληροφορίες του ilioupolinews όπως έχει ανακοινώσει η κίνηση πολιτών Ηλιούπολης, δεκάδες πολίτες βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία προκειμένου να πραγματοποιήσουν συμβολική καθαίρεση και ακτιβιστικές δράσεις κατά του αυθαιρέτου κτίσματος. Κατά τη διάρκεια της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων της κίνησης πολιτών ,υπήρξε μερική συμπλοκή με διαδηλωτών με πιστούς, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Χαρακτηριστικό είναι πως παρά την συμπλοκή, ο αρχιμανδρίτης του ιερού ναού αργίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ Δημητρίου, συνέχισε κανονικά την λειτουργία χωρίς να διακόψει ούτε μία στιγμή το μυστήριο της θείας λειτουργίας, το οποίο διήρκεσε 3,5 ώρες.

Οι εντάσεις έληξαν με την παρέμβαση των ανδρών της άμεσης δράσης ενώ μετά από λίγο οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το σημείο.

Πηγή: ilioupolinews.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον Ζελένσκι στις 28 Ιουλίου

Στις 16 Φεβρουαρίου η δίκη του Γιώργου Ξυλούρη για «το δικαίωμα σιωπής» στην Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ

Φοιτητής ξανά στα 70 του ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Γάκης

Ο στρατός του Ισραήλ προετοιμάζεται για «μεγάλης κλίμακας επιχείρηση» στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα πληγούν από την κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σύρος: Εξετάζεται το σενάριο της ληστείας για τη δολοφονία της 40χρονης – Τι δείχνει βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Θάνατος 40χρονης στη Σύρο: «Κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου», λέει η Δημογλίδου στον ΣΚΑΪ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη σπουδαία Μαίρη Λίντα

Μέχρι σήμερα η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Μητσοτάκης: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο, μην βγάζουμε συμπεράσματα από μια κινητικότητα»