Με τα μούτρα έπεσε στη δουλειά ο Γκάνι Λαουάλ στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προσαρμοστεί το ταχύτερο δυνατό στη νέα του ομάδα. Ο Νιγηριανός σέντερ έκανε χθες προπόνηση στο ΟΑΚΑ μαζί με τους «μικρούς» της ομάδας, καθότι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό. Το προπονητικό τιμ βρήκε την ευκαιρία να βάλει στο κλίμα τον 26χρονο άσο για να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα συστήματα και να προσφέρει άμεσα.

Σήμερα ο Λαουάλ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα γίνει με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (18:00), το οποίο ζήτησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς όχι μόνο για να εντάξει καλύτερα το νέο απόκτημα της ομάδας στο «σύστημα», αλλά και για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες του λόγω της απραξίας στο πρωτάθλημα, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Άλμπα στο Βερολίνο.

Σημειώνεται πως ο Λαουάλ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο εναπομείναντα ματς του πρώτου γύρου στο Top 16, κόντρα σε Άλμπα στο Βερολίνο και Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο θα γίνει κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ενώ στην Α1 θα μπορεί να παίξει ακόμη κι από την επόμενη Δευτέρα, κόντρα στον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει αν προλαβαίνουν το ματς της Ευρωλίγκας οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Έι Τζέι Σλότερ. Ο πρώτος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από απόψε, αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην υποστεί έναν ακόμη (από τους ήδη πολλούς) μυϊκό τραυματισμό. Βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ που είχε τράβηγμα στον προσαγωγό. Αντίθετα, εκτός θα παραμείνει ο Νίκος Παππάς που συνεχίζει αποθεραπεία μετά την επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός