Σημάδια ανάκαμψης, σε σχέση με το μετριότατο πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν, παρουσίασε εν όψει του κινεζικού Grand Prix η Ferrari.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε τον καλύτερο χρόνο στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Σανγκάης, αφού παρότι έτρεξε με τα πιο σκληρά (και αργά) ελαστικά άφησε πίσω του για 0,207 δευτερόλεπτα τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ έκανε το… 1-3 για τη «σκουντερία» έχοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο, πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή με Mercedes.

Ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, ο (πρωτοπόρος του τρέχοντος πρωταθλήματος) Βάλτερι Μπότας με Mercedes και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με Renault ακολούθησαν.

Η κατάταξη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!