Στηρίζει τα δικά του παιδιά και το δείχνει εμπράκτως.

Μετά τον Μυστακίδη που υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2020, κάτι ανάλογο συνέβη με ακόμα δύο μικρούς στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Γιαννούλης και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης «δέσμευσαν» το μέλλον τους στον «Δικέφαλο του βορρά» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αμφότεροι πλέον καλούνται να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να επενδύει στα δικά του παιδιά και να “χτίζει” το αύριο πάνω σε στέρεες βάσεις. Ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης θ’ ανήκουν στο δυναμικό του Δικεφάλου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν την Παρασκευή (26.08) από τα γραφεία του ΠΑΟΚ και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους μέχρι το 2020. Ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά από δύο γεμάτες σεζόν σε Πιερικό και Βέροια, με την οποία αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης της Super League παρέμεινε στο ρόστερ του Δικεφάλου και διεκδικεί τη δική του ευκαιρία.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ το 2012, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κ17 το 2013 και την Κ20 το 2014, ενώ παράλληλα έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε το 2015, ενώ το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν το πέρασε ως δανεικός στην Μιχαλόβτσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Προπονητικός ο ρόλος του Φουστέρ - Από εβδομάδα Σα και Μπέιλι»

Σάλιακας: «Δύσκολη απόφαση, αλλά σωστό να επιστρέψω σε Ελλάδα και Ολυμπιακό - Η γέννηση του παιδιού μου έπαιξε ρόλο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα επεκτείνει τα συμβόλαια των Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδη και Τσιφτσή μέσα στο 2026»

Τσακίρης: «Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ΑΕΚ με την επιστροφή της στη Φιλαδέλφεια, που σχεδόν πάντα είναι γεμάτη»

Δεσύλλας: «Ανεβάζει ρυθμούς ο Κρίστιανσεν - Ο Παναθηναϊκός ήθελε πιο βολικές ώρες για φιλάθλους και οικογένειες»

Παίκτης του μήνα στο πρωτάθλημα ο Γιόβιτς

Τσακίρης: «Προσπαθεί για έξτρα εισιτήρια με Σίτι η ΑΕΚ - Τα 2/4 πρωταθλήματα δείχνουν τι σημαίνει Φιλαδέλφεια»

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού με combo πακέτα για Μπόρατς και Asteras AKTOR

Νικολακόπουλος: «Το ευχάριστο και το αγκάθι στον Ολυμπιακό με τον Φρόιλερ»

Οι υποψηφιότητες για το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.