Τον κορμό του για το μέλλον (και το παρόν) συνεχίζει να χτίζει ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι «έδεσαν» ως το 2018 τον Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος την Τετάρτη απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του είχε γίνει και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του τριφυλλιού, όπου φέτος είναι αλήθεια έχει επανέλθει στα… επίπεδα με τα οποία «συστήθηκε» πριν λίγα χρόνια.

Έτσι, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έδωσαν συνέχεια σε μια σειρά από ανανεώσεις παικτών (άλλοι ως το 2017, άλλοι ως το 2018) δείχνοντάς τους και έμπρακτα πόσο σημαντικοί είναι, αφού πέραν της χρονικής διάρκειας, υπήρξε σε όλους και αύξηση απολαβών.

Από ‘κει και πέρα στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (αφού ειδικά η φετινή παρουσία του παίκτη έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση) και αναμένεται η οριστική απάντηση του Κροάτη φορ. Κάτι που θα γίνει άμεσα και όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική, καθώς και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στην ομάδα και την χώρα μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίστρουπ: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι, άλλα το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ»

Νέα ζημιά στον ώμο του Τάχα Άλι!

Κατέβηκε στον πάγκο και τα είπε με Νίστρουπ ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλαμάτας

Η γκολάρα του Τετέι, η επέμβαση του Πένια και το 5X5 στη Νίκαια: Τα highlights του Παναθηναϊκός - Καλαμάτα

Νικολογιάννης: «Χαρούμενος στη διακοπή ο Παναθηναϊκός - Φτιάχνει και η άμυνα με υπογραφή Ντε Φράι-Πένια»

Η ανατροπή των Αρκάδων και η γκολάρα του Αθανασίου στην εκπνοή: Τα highlights του αγώνα ΟΦΗ-Asteras AKTOR

Προβάδισμα δύο τερμάτων σε 6 λεπτά για τον ΠΑΟΚ με Άλι και Εντιαγέ

Το αντίο του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό: «Δεν είναι το τέλος που θα επιθυμούσα, αλλά…»

«Επεισόδιο» Μπέου με Μπρινιόλι, τα βρήκαν σε τετ-α-τετ μετά από… απειλές για μήνυση!

Κόντης: «Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, ο Αστέρας ήταν πιο πεινασμένος»