Το αφεντικό της Μπόρνμουθ, Έντι Χάουι υποστήριξε πως δεν θα έλεγε ποτέ όχι σε μία πρόταση για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας αλλά η Μπόρνμουθ είναι η προτεραιότητά του.

Ο 38χρονος τεχνικός που το καλοκαίρι που μας πέρασε συνδέθηκε με τον πάγκο των «τριών λιονταριών» ως αντικαταστάτης του Ρόι Χόντγκσον, δήλωσε πως δεν τον απασχολεί αυτή την στιγμή ο πάγκος της εθνικής, παρόλο που το θεωρεί ύψιστη τιμή.

Ο Χάουι που αυτή τη στιγμή θεωρείται ως ένας από τους πιο υποσχόμενους τεχνικούς στην Αγγλία, δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε η Αγγλία στο μέλλον.

«Ομοσπονδιακός τεχνικός; Πιστεύω πως είναι η μεγαλύτερη τιμή. Ποτέ δεν θα έλεγα όχι, αλλά είναι κάτι το οποίο θα με απασχολήσει στο μέλλον. Στα άμεσα πλάνα μου είναι είναι η Μπόρνμουθ και μόνο αυτή». , δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.


Ο Χάουι βοήθησε την Μπόρνμουθ να ανέβει από τις χαμηλότερες κατηγορίες στην Πρέμιερ Λίγκ, αλλά φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά όντας στην 17 θέση, μία πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube