Παρελθόν από την αιγυπτιακή Αλ Ιτιχάντ, είναι ο Καμερουνέζος διεθνής Σαμουέλ Ενλέντ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, μόλις τέσσερις μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο λόγος ήταν ότι ο παίκτης, βρέθηκε θετικός στον ιό HIV, με τους ανθρώπους της ομάδας να του ανακοινώνουν ότι έπρεπε να αποχωρήσει, από τη στιγμή που πάσχει από AIDS.

Οι λόγοι που αποφάσισε οι Αλ Ιτιχάντ να διώξει τον παίκτη δεν έχουν ξεκαθαριστεί, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να βρει ομάδα, παρόλο που δεν υπάρχει κανονισμός που να απαγορεύει σε παίκτες με AIDS να παίζουν ποδόσφαιρο.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!

Ο Μασούρας βάζει πλώρη για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στο σκοράρισμα!

Συζητά να γίνουν στο Μεξικό τα παιχνίδια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Ιράν

Στην εθνική ομάδα της Ρουάντα ο Σαχαμπό

Μέσα για Τζακάρτα οι Γκεοργκίεεφ, Πέτκοφ, εκτός ο Ντεσπόντοφ