Νέο «μπαμ» φέρεται να ετοιμάζει ο Ολυμπιακός.

Μετά τις πληροφορίες που φέρνουν τον Καμπιάσο να είναι κοντά στο «Λιμάνι» έχει αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία που θέλει τους ερυθρόλευκους να έχουν κινηθεί και για την απόκτηση του Ζόνας!

Μεγάλο ρόλο σε αυτή την κίνηση φέρεται να έχει παίξει ο Μήτρογλου ο οποίος πρόκειται να αγωνιστεί δανεικός στην Μπενφίκα για έναν χρόνο από τη Φούλαμ.

Ο Ζόνας είχε απασχολήσει και πέρσι τον Ολυμπιακό. Μάλιστα είχε φτάσει αρκετά κοντά στην απόκτηση του αλλά τελικά οι Πειραιώτες επέλεξαν τον Μήτρογλου.

Ο 31χρονος άσος, που είχε βρεθεί παλαιότερα κοντά στην ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί σε Γκουαρανί, Σάντος, Γκρέμιο, Πορτουγκέσα και Βαλένθια.

Με τις «νυχτερίδες» έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις μετρώντας 52 γκολ σε 157 ματς. Πέρσι μετακόμισε στην Μπενφίκα έχοντας 31 γκολ σε 35 ματς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ώρα άφιξης του Γκουστάβο Σα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Τζαλίδης: «Να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια η ΑΕΚ – Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς για Σάμσουνσπορ»

Τσανάκας: «Έχει το ΟΚ του Σαλάχ-Εντίν και προχωρά με τη Ρόμα ο Ολυμπιακός»

Πάει για άλλον χαφ ο Ολυμπιακός: «Ο Τιτραουί δεν πείστηκε από το πρότζεκτ»

«Μπαμ» και με... υπογραφή: Επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Μάγιερ!

Τσορμπατζόγλου: «Βασικός ο Ελουστόντο και προβάδισμα του Γερεμέγιεφ - Κοντά σε δεξί μπακ και 8άρι ο ΠΑΟΚ»

Σταματέλος: «Έχει διαπραγματεύσεις με μεγάλο όνομα ο Ολυμπιακός - Σύντομα εξελίξεις και σε άλλες περιπτώσεις»

«Ο Στάνιτς προσεγγίζει εκ νέου τον Ολυμπιακό, ρίχνοντας σημαντικά τις απαιτήσεις του»

Αστέρας AKTOR: Ετοιμάζεται να κλείσει τον Παπακανέλλο

Κετσετζόγλου: «Στις επόμενες μέρες η μεταγραφή του χαφ στην ΑΕΚ - Δεν υπάρχει βιασύνη για τον κεντρικό αμυντικό»