Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με γκολ του Φιλ Φόντεν στις καθυστερήσεις τη Λιντς (3-2) αλλά ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν φανερά εκνευρισμένος.

Οι κάμερες έπιασαν τον Νορβηγό φορ να μιλά με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και να δείχνει με τη γλώσσα του σώματος πως ήταν έντονα δυσαρεστημένος με κάτι, ενώ ο προπονητής του προσπαθούσε να του μιλήσει και να τον ηρεμήσει.

Ο Χάαλαντ λέγεται πως ήταν ξενερωμένος επειδή το παιχνίδι δεν του πήγε καθόλου, καθώς είχε ελάχιστες επαφές με την μπάλα και δεν απείλησε σχεδόν ποτέ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κι ο Γκουαρντιόλα προσπαθούσε να του εξηγήσει τι δεν πήγε καλά.

Όπως αναφέρει το BBC, ο 25χρονος άσος είχε νεύρα συν τοις άλλοις γιατί δεν μπόρεσε να βάλει το 100ο του γκολ στην Premier League. «Θα το πετύχει στο επόμενο παιχνίδι. Απλώς μιλούσαμε για τη διαχείριση στο κορμί του. Έχει τεράστιο σώμα. Η ξεκούραση δεν είναι μόνο για το σώμα, είναι και για το μυαλό. Δεν είναι σαν τον Φιλ ή τον Τζέρεμι αυτοί μπορούν να ξεκουραστούν. Ο Έρλινγκ είναι μεγάλος άντρας. Τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ», είπε ο Πεπ μετά το ματς για τον Χάαλαντ που μετρά φέτος 22 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις (14 σε 13 ματς στην Premier League).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα προτείνει και η Premier τιμωρίες για τη Σίτι, πιέζουν οι ομάδες για υποβιβασμό»!

Ο Μαντσίνι έβγαλε την ουρά του απ’ έξω: «Είναι προβλήματα της Σίτι, όχι δικά μου»!

«Έχει… σπεσιαλίστες στις εφέσεις το νομικό τμήμα της Μάντσεστερ Σίτι»

Άμεση επιστροφή του Ίσακ στο Λίβερπουλ λόγω προβλήματος τραυματισμού

Αποζημίωση ύψους 13,7 εκατ. ευρώ «ονειρεύονται» οι Ρουμάνοι για τη Στεάουα λόγω… Μάντσεστερ Σίτι

Στο στόχαστρο ο Μαντσίνι για τις παραβάσεις της Σίτι: Καταγγελία για «διπλό συμβόλαιο» που διπλασίαζε τον μισθό του!

Σκέψεις αποχώρησης από αρκετούς σταρ της Σίτι μετά την ενοχή της

Επιστολή του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδείξουμε την αθωότητά μας»

Λίβερπουλ: Σοβαρό ενδεχόμενο ο δανεισμός του Αραούχο να μετατραπεί σε κανονική μεταγραφή

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον νέο της αθλητικό διευθυντή