Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κέβιν Ντε Μπρόινε και Πεπ Γκουαρντιόλα στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ (4-0). Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο ματς, κάποιο κινητό κατέγραψε μια σκηνή μεγάλης έντασης.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός επιχείρησε μια ατομική προσπάθεια, με τον προπονητή του να του κάνει έντονες παρατηρήσεις φωνάζοντας «Πάσαρε την μπάλα! Πάσαρε!». Ο Ντε Μπρόινε όχι απλώς δεν πειθάρχησε, αλλά αντιμίλησε στον προπονητή του φωνάζοντας προς το μέρος του «Σκάσε! Σκάσε!».

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε μετά το ματς για το περιστατικό. «Μετά το 2-0 ήμασταν βιαστικοί και ο Κέβιν σε 2-3 περιπτώσεις έκανε κάποια αχρείαστα πράγματα στο τρανζίσιον, ενώ έπρεπε να τους κρατήσουμε πίσω. Όμως είναι φυσιολογικό να συμβεί. Γενικά είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι», σημείωσε υποβαθμίζοντας το επεισόδιο.

Μάλιστα, όταν αντικατέστησε τον Ντε Μπρόινε, οι δυο τους αγκαλιάστηκαν θερμά.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χούμελς για Καρέτσα: «Ενιωσα ένα ρίγος να με διαπερνά, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

To πανόραμα της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα, το… 2ο πιάτο και η βαθμολογία

Πήρε το τρίποντο με Βιγιαρεάλ, αλλά ανησυχεί για Καρέτσα η Ντόρτμουντ

«Δράκος» Χάαλαντ ξελάσπωσε τη Σίτι στο Οπόρτο

Η Ρεάλ πήρε την τρελή ματσάρα με την Ίντερ - Παλικαρίσια ανατροπή για Μπέτις

Πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος για τον Καρέτσα - Στο νοσοκομείο για εξετάσεις!

«Φτωχό το 1-0 για την ΑΕΚ - Θα ζήλευε και ο… Μότσαρτ το αριστούργημα του Μαρίν»: Το σχόλιο Μαραθιανού

Κιμπάουερ: «Δεν ήταν τόσο παραγωγική η ΑΕΚ, απλά έδειξε πιο ώριμη και έμπειρη»

Νίκολιτς: «Αυτή η νίκη θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ - Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μπρινιόλι»

Κετσετζόγλου: «Στάθηκε πολύ καλά σε αυτό το επίπεδο η ΑΕΚ, έδειξε τρομερά έτοιμη»