Ένα ακόμη κρησφύγετο, του Αλβανού κακοποιού, δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα, ο οποίος διέφυγε κατά τη συμπλοκή με άνδρες της ΕΛΑΣ στη Βροσίνα, όπου έπεσε νεκρός Μαριάν Κόλα, αποκάλυψαν τα δακτυλικά αποτυπώματα, που βρέθηκαν σε σπίτι στο χωριό Κερασοχώρι Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Κούπα διέρρηξε την κλειδαριά του σπιτιού, πήρε φρυγανιές και κονσέρβες, που βρήκε στα ντουλάπια και άφησε επάνω στο τραπέζι δύο φακούς.

Το Κερασοχώρι Θεσπρωτίας βρίσκεται στην ελληνοαλβανική μεθόριο, σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από τη γραμμή συνόρων του Τσαμαντά.

Η εξέλιξη, προβληματίζει τους αστυνομικούς, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο Αλβανός κακοποιός να πέρασε τα σύνορα και να έφτασε στο αλβανικό χωριό Γιάννιαρι, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Ωστόσο, η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται από τις 5 Ιουλίου στην Ήπειρο συνεχίζεται, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωση, ο δραπέτης των φυλακών να βρίσκεται ακόμη εγκλωβισμένος στη δύσβατη περιοχή πριν τα σύνορα.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στα δικαστήρια Τρίπολης ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά τη μήνυση της συζύγου του - «Είπε πράγματα που την τρόμαξαν»

Συνελήφθη ο γιος της Έλενας Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι - Τη νάρκωσε και την έκαψε

Βαρδούσια: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες - Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Η μέθοδος των Χαντίντ: Η στρατηγική της μητέρας πίσω από δύο καριέρες εκατομμυρίων

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Παλαιά Εθνική Πατρών-Πύργου

«Δώρο ζωής» ανήμερα Χριστουγέννων: Συγγενείς 57χρονου χάρισαν ελπίδα με δωρεά οργάνων - Το «ευχαριστώ» των γιατρών

Ο «αληθινός» Σκρουτζ λεγόταν Μέγκοτ και ήταν ακόμα πιο τσιγκούνης

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ανήλικος μετά από φωτιά σε μονοκατοικία στο Ρίζωμα Ροδόπης

Ρεβεγιόν στα μπλόκα για τους αγρότες – Νέα πανελλαδική σύσκεψη για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους