Ο Ροντινέι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη νέα σελίδα της καριέρας του, πραγματοποιώντας ένα ιδιαίτερα θετικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Σάντος στη νίκη με 2-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο, για τον πρώτο προημιτελικό του Copa Sudamericana.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έδειξε από την πρώτη του παρουσία ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική προσθήκη για τη Σάντος. Αγωνίστηκε με αυτοπεποίθηση, είχε ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του στη Vila Belmiro.



Η Σάντος εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης με τα γκολ των Γουίλιαν Αράο και Κρίστιαν Ολίβα. Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 30ό λεπτό, όταν ο Γκαμπιγκόλ πήρε την κεφαλιά και ο Αράο ολοκλήρωσε τη φάση, με το γκολ να επικυρώνεται μετά από έλεγχο του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 67ο λεπτό ο Ολίβα έκανε το 2-0 έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Γκαμπιγκόλ, ο οποίος μπορεί να μη βρήκε δίχτυα, αλλά είχε καθοριστικό ρόλο και στα δύο γκολ της ομάδας του.

Από τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν και ο Ροντινέι, με την πρώτη του εμφάνιση να δημιουργεί αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων της Σάντος. Η εμπειρία του και η διάθεσή του να συμμετέχει τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά έδωσαν από νωρίς θετικά δείγματα για το τι μπορεί να προσφέρει στη νέα του ομάδα.

Στις εξέδρες της Vila Belmiro βρέθηκε και ο Νεϊμάρ, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση, καθώς παραμένει εκτός δράσης λόγω μυϊκού τραυματισμού στον δεξιό μηρό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του