Στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας θα ανέβει στο ρινγκ έχοντας απέναντί του, τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Ο ΜακΓκρέγκορ, μπορεί να βροντοφωνάζει ότι θα τον βγάλει εύκολα νοκ-άουτ αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Ειδικότερα, εάν λάβουμε υπόψη μας την είδηση που μετέφεραν δημοσιογράφοι σε εκπομπή στις ΗΠΑ. Ποια ήταν η είδηση αυτή; Πως ο ΜακΓκρέγκορ έχει φάει νοκ-άουτ σε τεχνικό σπάρινγκ. Κάτι που μπορεί να συμβεί αλλά οι πιθανότητες του είναι σαφώς λίγες, πολύ λίγες καθώς σκοπός σε αυτού του είδους τα «φιλικά» ματς είναι η προπόνηση με έμφαση στην τεχνική και στόχο της βελτίωση αυτής και όχι στη δύναμη.

«Έχω κουραστεί με όλα αυτά. Προβλέπω ότι ο Φλόιντ θα πάρει τη νίκη με νοκ-άουτ. Ο Κονορ θα βγει νοκ-άουτ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Εγώ θα ποντάρω και σε αυτό. Ο Κόνορ έχει μόνο 1% για να πάρει τη νίκη. Τόσο μικρό είναι το ποσοστό να μπορέσει να περάσει ένα πιο δυνατό χτύπημα στον Φλόιντ. Και λιγότερο από αυτό», τόνισε και συνέχισε δίνοντας την είδηση:

«Ήδη ο ΜακΓκρέγκορ έχει φάει νοκ-άουτ σε σπάρινγκ. Ο κόσμος της πυγμαχίας είναι μικρός και αυτό έχει κυκλοφορήσει και μάλιστα από πολλές πηγές. Έχω ακούσει ότι ο Μπράντον Ρίος τον έχει βγάλει νοκ-άουτ σε σπάρινγκ, μάλιστα γι’ αυτό και υποχρεώθηκαν να τον βγάλουν από την ομάδα προετοιμασίας του ΜακΓκρέγκορ», κατέληξε

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube