«Καμπανάκι» για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και χαμόγελα για την ΑΕΚ! Οι Ρώσοι ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-1 από την Λοκομοτίβ Μόσχας, δείχνοντας πως έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα λίγες ημέρες πριν έρθουν στο ΟΑΚΑ (25/7) για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League με την Ένωση.

Η ΤΣΣΚΑ μπήκε δυνατά στο ματς, απείλησε με τους Τζαγκόεφ και Βιτίνιο αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Κάτι που έκανε η Λοκομοτίβ στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο 23ο λεπτό. Ο Φερνάντες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φαρφάν με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 1-0. Η αντίπαλος της ΑΕΚ δεν πτοήθηκε, συνέχιζε να πιέζει με την ποιοτική και ταχύτατη μεσοεπιθετική γραμμή που διαθέτει και στο 42’ ισοφάρισε με μακρινό σουτ του Βιτίνιο που… έπνιξε ο Γκιγιέρμ (1-1).





Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν σφιχτά, πάγωναν τον ρυθμό και προσπαθούσαν να πιάσουν στον ύπνο τους αντιπάλους του. Κάτι που του έκαναν δις σε διάστημα οκτώ λεπτών. Στο 66’ ο Άρι εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βάσιν και αφού πέρασε και τον Ακινφέεφ έγραψε το 2-1. Στο 74’ δε, η Λοκομοτίβ έφτασε και σε τρίτο τέρμα, εκμεταλλευόμενη ακόμη ένα κενό στην αντίπαλη άμυνα. Ο Μίραντσουκ έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Ταράσοφ αφού πήρε την κόντρα από τον Ακινφέεφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.





ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Bίκτορ Γκοντσαρένκο, 3-5-2): Ακινφέεφ, Α. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Β. Μπερεζούτσκι, Νάτχο (53’ Τσάλοφ), Γκολοβίν, Βέρνμπλουμ, Φερνάντες, Σενίκοφ (81’ Μιλάνοφ), Βιτίνιο, Τζαγκόεφ (68’ Ολαναρέ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.