Πλέον, η τουρκική ομάδα βρίσκεται στο εντυπωσιακό 8-2, ενώ από την άλλη οι Βάσκοι είναι στο 3-7.

Η Εφές συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ευρωλίγκα, δείχνοντας ότι φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Παίρνοντας μια ακόμη νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη, η τουρκική ομάδα έφτασε στο 8-2 στη διοργάνωση και… βύθισε περισσότερο την προβληματική Μπασκόνια, η οποία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και πήγε στο 3-7.

Οι γηπεδούχοι με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Ηταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν μια ακόμη νίκη. Με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίους τους Βασίλιε Μίτσιτς (16 πόντους, 6 ασίστ) και Μπροκ Μότουμ (16 πόντους, 4 ριμπάουντ), το σύνολο του Αταμάν ήταν ξανά πειθαρχημένο, έπαιξε συγκροτημένο μπάσκετ και ικανοποίησε τον κόσμο του.

Για τους φιλοξενούμενους, που συνεχίζουν να προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους, ο Ματ Τζάνινγκ είχε 20 πόντους και ξεχώρισε. Τον ακολούθησε ο Γιόχαν Βόιγκτμαν με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25 - 17, 44-42, 75-67, 96-85

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην «Arena 888» ο Σφαιρόπουλος, παρακολουθεί από κοντά το Χάποελ-Παναθηναϊκός

Ο… χαλασμός στη Σόφια τη στιγμή της εισόδου του Παναθηναϊκού με 6.000 «πράσινους» οπαδούς!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ κόντρα στη Χάποελ - Εκτός και ο Τολιόπουλος, με 11άδα οι «πράσινοι»

Μπαρτζώκας: «Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή του Φαλ - Είδατε τι απόηχο είχε ένα από τα πιο αδιάφορα ντέρμπι...»

Πίτερς: «Δεν έχουμε καλές αναμνήσεις από τη Βιλερμπάν, να είμαστε συνεπείς σε επίθεση και άμυνα»

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά από 10 μήνες ο Φαλ!

Κατάληψη στη Σόφια: 7.000 φίλαθλοι στο ματς με τη Χάποελ, πάνω από 3.000 Παναθηναϊκοί!

Πετρίδης: «Ακόμη ένας τελικός για τον Παναθηναϊκό - Το θέμα στην περιφέρεια απέναντι στα ψηλά κορμιά της Χάποελ»

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα

Φενέρμπαχτσε σε ελεύθερη πτώση: Πώς μπορεί να βρεθεί μέχρι και 7η ακόμη και με 24 νίκες!