Με καρδιά πρωταθλήτριας και τους αστέρες της σε εξαιρετικό φεγγάρι, η Εφές επικράτησε εντός έδρας 78-72 της Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω τις κακές εμφανίσεις!

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι ανέβηκαν στο 12-11 με τον Λάρκιν να κάνει όργια επιθετικά (19 πόντους), ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 9-15, με τον Νάιτ να προσπαθεί μόνος του (21 πόντους).

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό ντέρμπι με την Εφές να έχει πολυφωνία στην επίθεση, έφτασε ακόμα και στο +4 (15-11) με το τρίποντο του Μίτσιτς, όμως ο φοβερός και τρομερός Μάρκος Νάιτ με οκτώ προσωπικούς πόντους, έδωσε προβάδισμα στη Βιλερμπάν (15-16). Οι Γάλλοι συνέχισαν δυναμικά (21-28) με τον Ντίλαν Οσετκόφσκι, ο Σιμόν προσπάθησε να μειώσει και τα κατάφερε προσωρινά (28-30), όμως ο Νάιτ, φτάνοντας τους 16 πόντους, έστειλε την ομάδα του με +4 στα αποδυτήρια (32-36)!

Με ένα σερί 11-0, οι Τούρκοι πέρασαν μπροστά και έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη (48-40), με Λάρκιν και Σίνγκλετον να είναι καθοριστικοί. Νάιτ, Στραζέλ και Οσετκόφσκι μείωσαν ξανά και έβαλαν τη Βιλερμπάν στο παιχνίδι εκ νέου (54-50). Ο Γιουσουφά Φαλ μείωσε σε 56-54 και κάπου εκεί ο Λάρκιν αποφάσισε να τελειώσει το ματς με ένα και να μετατρέψει το σκορ σε 58-54! Οι Γάλλοι πάλεψαν να επιστρέψουν, μείωσαν σε 73-68 με Τζόουνς, αλλά η ομάδα του Αταμάν πήρε τη νίκη (78-72)!

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά

Τα Δεκάλεπτα: 15-16, 32-36, 54-50, 78-72.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλησιάζει στη Ρεάλ ο Λορέντζο Μπράουν

Αταμάν: «Είμαι τυχερός που έχω τον Σλούκα -Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα»

O Λεσόρ επέλεξε ως αγαπημένη του φάση στη σεζόν το play με τον Γκριγκόνις στη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό!

Το απίθανο «πόστερ» κάρφωμα του Λεσόρ στον Πουαριέ αναδείχθηκε «πτήση» της σεζόν στην Euroleague

Η Euroleague θυμίζει στον κόσμο 4 clutch στιγμές του Σπανούλη σε Final Four ενόψει Βερολίνου

Τζένεραλ μάνατζερ Φενέρμπαχτσε: «Τυχεροί που πέφτουμε πάνω στον Παναθηναϊκό»

Χουάντσο: Hταν λες και έπαιζα με 7 κιλά παραπάνω - Aπό τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο Game 5

Καλάθης: «Η καρδιά μου θα είναι πάντα στον Παναθηναϊκό, μπασκετικά και συναισθηματικά»

Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»

Η φοβερή τάπα του Ράιτ στον Βέσελι ψηφίστηκε ως η Magic Moment της σεζόν στην Euroleague!