Με σημαντικά προβλήματα θα υποδεχτεί η Εφές τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (19:30) για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς μετά τον Γουίλ Κλάιμπερν, εκτός μάχης τέθηκε και ο Ροντρίγκ Μπομπουά.

Ο Γάλλος σούτινγκ γκαρντ έχει υποστεί έναν τραυματισμό στη μέση και ο Αμερικανός φόργουορντ έχει πρόβλημα στο πέλμα. Ο πρώτος θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες και ο δεύτερος για έξι.

Εκτός για το παιχνίδι είναι επίσης οι Άντε Ζίζιτς και Ντέρεκ Γουίλις, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Ελάιτζα Μπράιαντ και Τίμπορ Πλάις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Αν ήθελα να ήμουν στο γήπεδο θα καθόμουν στη θέση μου, δεν θα κρυβόμουν πίσω από μάσκες»!

Το συγκινητικό πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού για Πολονάρα: «Σου ευχόμαστε μία όμορφη ζωή»

Έντονες αποδοκιμασίες για τη Βαλένθια με επίκεντρο τον Μοντέρο

Με μία αλλαγή η 12άδα του Παναθηναϊκού για το Game 3 με τη Βαλένθια

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού η προκλητική δήλωση του Μοντέρο!

Χαρτόνια με το πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο T-Center!

Αρχηγικό μήνυμα πρόκρισης: Ο Σλούκας στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το Game 3 με Βαλένθια

Τζέιμς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή τύχη στη συνέχεια - Δεν μας δίνουν τα εύσημα που αξίζουμε»

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Βαλένθια: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Πετρίδης: «Στοχοπροσηλωμένος ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει σήμερα την δουλειά – Προσοχή σε τυχόν προκλήσεις»