Στην Τουρκία επέστρεψε ο Σέιν Λάρκιν!

Ο γκαρντ της Αναντολού Εφές ήταν μέχρι πρότινος στις ΗΠΑ, όπου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Ο Αμερικανός, λοιπόν, έφτασε στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα (26/10) και πλέον ο Εργκίν Αταμάν θα αποφασίσει πότε θα τον χρησιμοποιήσει στα ματς της Εφές, με την οποία δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος.

Πάντως, το επόμενο παιχνίδι της τουρκικής ομάδας είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (30/10) στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης

Διέλυσε τη Ροστόκ και διατήρησε τη διαφορά της η Μπάγερν