Χωρίς εκπλήξεις οι 12άδες Εφές και Παναθηναϊκού για τη μεταξύ τους «μάχη» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, στην Κωνσταντινούπολη.

Από νωρίς είχε γίνει γνωστό πως επιστρέφει στη δράση ο ηγέτης των Τούρκων, Σέιν Λάρκιν, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό, που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Η Εφές να σημειωθεί πως αγωνίζεται για πρώτη φορά πλήρης τη φετινή σεζόν. Με 11 ξένους και έναν νατουραλιζέ Τούρκο.

Από την άλλη, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κέντριν Ναν και τον τραυματία Μάριους Γκριγκόνις, αλλά ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιστρέφει στις επιλογές του.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Αναντολού Εφές (Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς): Λάρκιν, Μπομπουά, Νουόρα, Μπράιαντ, Σμιτς, Τόμπσον, Τζόνσον, Πουαριέ, Χόλατζ, Οσμάνι, Οτούρου, Ουίλις.

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Μωραϊτης, Σλούκας, Όσμαν, Παπαπέτρου, Γκραντ, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Γιούρτσεβεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μοντέρο: «Εφικτό το Final-4 για τη Βαλένθια - Αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μπορούμε»

Μαρκοϊσβίλι: «Έτοιμοι για μια μεγάλη σειρά με τον Ολυμπιακό - Αν αυτός είναι ο τελευταίος χορός, ας είναι ο καλύτερος»

Ο Τζέιμς και η παρέα του στον δρόμο του Ολυμπιακού: Έτσι απέκλεισε η Μονακό την Μπαρτσελόνα

Ιστορική στιγμή για τον Νέντοβιτς: Θα παίξει για πρώτη φορά στα playoffs της Ευρωλίγκας!

Οι ώρες των Game 3 και 4 του Ολυμπιακού με Μονακό

Μπλόσομγκεϊμ: «Τεράστια πρόκληση ο Ολυμπιακός, έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν»

Έγραψε αρνητική ιστορία με τον πρώτο του αποκλεισμό από τα playoffs ο Πασκουάλ: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία...»

Τζέιμς: «Έχουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Μαρκοϊσβίλι: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό που καταφέραμε - Φοβερή ομάδα με εξαιρετικό κόουτς ο Ολυμπιακός»

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια με Μονακό